La Marxa arriba el 14 d'abril amb un nou sistema de xips i sense pausa per dinar


  • Comparteix:

La Marxa Infantil arriba a la 55a edició

La Marxa Infantil arriba a la 55a edició

La 55a edició de la Marxa Infantil i la 4a edició de la Marxa Juvenil del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) tindran lloc el 14 d'abril. Una edició que arriba amb les novetats d'un nou sistema de xips i localització instantània i sense pausa per dinar. D'aquesta manera, la caminada finalitzarà a última hora del matí amb un recorregut que sortirà del Parc de Ramon Barnils, passant per Can Coll i Can Calders.

Les demandes de les famílies sobre una marxa de menor durada han tingut el seu efecte. La Marxa Infantil i la Marxa Juvenil finalitzaran a última hora del matí del 14 d'abril. L'escurçament horari serà possible gràcies a la supressió de l'habitual pausa per dinar, segons publica el CMSC a la seva pàgina web. L'altra novetat de la nova edició de la iniciativa serà la incorporació d'un sistema de xips i localització instantània.

Amb relació al concurs de dibuixos, Marxainfantil.cat publica tots els requisits per participar en el disseny de les samarretes i el cartell. El 15 de febrer tindrà lloc la reunió del jurat. A partir del primer de març i fins al 28 del mateix mes es podran fer les inscripcions, només a través d'Internet.

El calendari de la iniciativa continua l'11 d'abril amb la recollida de dorsals i material al CMSC, tres dies abans de la celebració de la marxa. L'11 de maig serà el dia escollit per fer el lliurament de premis de la 55a edició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.