Els Castellers estrenen local social a la rambla de Can Mora el mes que ve


Temes relacionats

Els Gausacs traslladaran la seu a la rambla de Can Mora ( 8/oct/12)


  • Comparteix:

La nova seu dels Gausacs s'ubicarà al costat de Correus / Font: Google Street View

La nova seu dels Gausacs s'ubicarà al costat de Correus / Font: Google Street View

Els Castellers de Sant Cugat inauguraran el seu nou local social, ubicat a la rambla de Can Mora número 11, l'últim dissabte de febrer. El ple d'aquest dilluns s'ha de pronunciar sobre el conveni que fa possible la cessió d'aquest espai municipal a la colla a canvi de diverses actuacions gratuïtes dels Gausacs a la ciutat. En els propers dies els camises verdes començaran els treballs d'adequació de la nova seu.

El nou local social està ubicat al soterrani de l'edifici de Correus de la rambla de Can Mora. Es tracta d'un espai de 230 metres quadrats. A partir d'ara, la colla començarà els treballs per adequar el local a les seves necessitats.

El ple municipal d'aquest dilluns debatrà sobre aquesta cessió ja que la colla usarà un espai de titularitat municipal. En contrapartida, l'acord entre colla i Ajuntament marca que els Gausacs es comprometen a fer una sèrie d'actuacions gratuïtes en el calendari local. Els assajos de la colla continuaran a la sala Canigó, ubicada a l'actual seu del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC), però de titularitat municipal.

L'última seu dels Castellers ha estat ubicada al carrer de Santa Maria, que van abandonar fa dos mesos quan el contracte amb la propietat va finalitzar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.