Els Tres Tombs comporten talls de trànsit i desviament de les línies d'autobús


Temes relacionats

Els carros tornen a recórrer la ciutat amb la cavalcada dels Tres Tombs (20/gen/13)


  • Comparteix:

Edició de l'any anterior dels Tres Tombs / Font: Localpres

Edició de l'any anterior dels Tres Tombs / Font: Localpres

La festivitat de Sant Antoni d'aquest diumenge, que es materialitza en la rua dels Tres Tombs, comporta també talls de trànsit a la ciutat. Els carrers per on passarà el recorregut quedaran tallats al trànsit entre les onze del matí i les dues de la tarda. Tot i això, des de les vuit del matí està tancada l'avinguda del Pla del Vinyet entre els carrers de Cèsar Martinell i la plaça de Gabriel Ferrater. En finalitzar la rua, es tallaran de manera alternativa els carrers de Francesc Moragas, Sant Antoni i Dos de Maig per facilitar la retirada de les carrosses.

Els autobusos urbans i interurbans també veuen afectat el seu recorregut. Les parades situades al carrer de Francesc Moragas i a les avingudes Rius i Taulet i Pla del Vinyet quedaran fora de servei durant la rua. Tanmateix, els horaris i freqüències de pas de les línies L1, L2, L3 i L8 es veuran alterats entre les onze del matí i dos quarts de dues a causa del desviament dels itineraris habituals. A més, la parada d'autobús del passeig de Francesc Macià, que dóna servei a les línies L2 i L3, romandrà fora de servei entre les dotze i la una del migdia.

Pel que fa als autobusos interurbans, les línies A4 i B7 que circulin direcció Cerdanyola es desviaran per l'avinguda de Gràcia, carrer de Llaceres, avinguda de Torre Blanca i carrer de Puig i Cadafalch. A més, la línia B8 també es veurà afectada en sentit Rubí i passarà pel passeig d'Olabarria fins a la carretera de Vallvidrera.

La sergenta Mercedes González ha explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM) que l'avinguda del Pla de Vinyet estarà tallada des de la plaça de Gabriel Ferrater fins el carrer de Cèsar Martinell, de les vuit del matí fins les dues del migdia.

Mercedes González

El carrer Pla de Vinyet estarà tallat des de les vuit del matí fins les dues del migdia. S'han de col·locar les carrosses, reagrupar-les i després hi haurà els camions del bestiar.


A algunes vies per on passa la rua i carrers adjacents estarà prohibit estacionar des de la mitjanit de dissabte i fins a les dues de la tarda de diumenge. Es recomana als veïns que hagin d'entrar o sortir d'algun aparcament de la zona que planifiquin els seus desplaçaments en funció dels talls de les vies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.