S'espera pluja intensa a la comarca a partir de dissabte a la tarda


  • Comparteix:

L'avís s'estén al litoral i prelitoral

L'avís s'estén al litoral i prelitoral

El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) preveu pluja que pot ser intensa a partir d'aquest dissabte a la tarda al Vallès Occidental. Per això, Protecció Civil ha activat en prealerta el Pla Especial d'Emergències per Inundacions a Catalunya (Inuncat). Segons l'avís de la Generalitat, les precipitacions poden deixar més de 20 litres per metre quadrat en 30 minuts al litoral i prelitoral.

Protecció Civil de la Generalitat ha posat en situació de prealerta aquest divendres el Pla Especial d’Emergències per Inundacions a Catalunya Inuncat per la previsió de pluges que poden ser intenses a partir d’aquest dissabte a la tarda a tot el litoral i prelitoral.

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya hi ha la probabilitat de pluges que poden deixar més de 20 litres per metre quadrat en 30 minuts. Aquesta situació es pot donar a la nostra comarca, així com al Tarragonès, Alt Camp i Baix Penedès, Alt Penedès, Garraf, Baix Llobregat, Barcelonès, Maresme, Selva, Gironès i Baix Empordà. A Sant Cugat, el Meteocat indica probabilitat molt alta de precipitacions per aquest dissabte.

Des de Protecció Civil es recomana molta prudència a les zones habitualment afectades per pluges intenses, revisar els embornals i els baixants per evitar acumulacions, i no apropar-se als rius i rieres durant una tempesta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.