L'Ajuntament i l'Ateneu preparen la nova Oficina de Voluntariat Cívic


Temes relacionats

L'Ajuntament presenta 22 projectes en la constitució del Consell de Ciutat (31/oct/12)


  • Comparteix:

Raül Grangé i Susanna Pellicer, al consell sectorial

Raül Grangé i Susanna Pellicer, al consell sectorial

L'Ajuntament treballa conjuntament amb l'Ateneu Santcugatenc en l'ampliació de l'Oficina de Voluntariat Social per incloure altres tipus de voluntariat, com l'esportiu, el cultural i el mediambiental, entre altres. La nova Oficina de Voluntariat Cívic pretén ser un punt d'unió entre entitats i voluntaris, i promocionarà i formarà un voluntariat de qualitat amb alt nivell formatiu.

Aquest projecte, que forma part de les 22 propostes de ciutat amb què està treballant el Consell de Ciutat, pretén ampliar el nombre de persones voluntàries a la ciutat i, alhora, oferir un ampli ventall de temàtiques on tothom pugui trobar el seu àmbit d'interès.

En el marc del consell sectorial de Serveis Socials, Sanitat i Ciutadania, la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha destacat que l'Oficina de Voluntariat Social ha estat la pionera a la ciutat pel que fa al voluntariat però cal, ha dit, ampliar-ho en altres camps per posar-ho a l'abast de tothom.

Susanna Pellicer

Fins ara estàvem tancats només amb les entitats socials i ara cal que ho ampliem a entitats esportives i culturals.


Per aconseguir voluntaris motivats i preparats es farà un procés de cribatge i es donarà formació específica segons l'àmbit d'actuació. Aquesta metodologia també permetrà una alta continuïtat dels voluntaris dins dels projectes triats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.