Representació local a la jornada sobre el tractament del tabaquisme


  • Comparteix:

Montse Moral a l'estudi Ramon Barnils de Cugat.cat

Montse Moral a l'estudi Ramon Barnils de Cugat.cat

Les santcugatenques Montse Moral i Ester Valle formen part del comitè organitzador en la tercera Jornada de la Societat Catalana pel Control i Tractament del Tabaquisme (SCATT), que se celebrarà divendres de la setmana vinent al CaixaFòrum de Barcelona. Les xerrades estan enfocades als professionals del sector mèdic que poden tractar aquest tema i es reflexionarà sobre les conseqüències del tabac i el paper dels farmacèutics i sanitaris.

La farmacèutica Montse Moral ha explicat en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM) que tots els professionals de l'assistència primària tenen el deure d'estar molt actius en la informació sobre tabaquisme.

Montse Moral

Tenim l'obligació i el deure de ser molt actius en la informació sobre el tabaquisme. L'objectiu de les jornades és fomentar activitats per promoure aquesta educació.


En les diferents ponències que conformen la jornada es tractaran temes com la forma de deixar el tabac, el tractament farmacològic i l'experiència de la campanya 'Barça sense fum', entre d'altres.

Les inscripcions es podran fer a través del portal web de l'SCATT, Academia.cat/cttabaquisme, i el preu d'entrada és de 30 euros, amb un descompte de 10 euros per als socis.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.