Mèdia.cat arriba a la xifra prevista per finançar la tercera edició de l'Anuari


Temes relacionats

Mèdia.cat arriba a la xifra prevista per finançar la tercera edició de l'Anuari (28/gen/13)

Mèdia.cat engega la campanya de micromecenatge del seu anuari de silencis (21/gen/13)


  • Comparteix:

Mèdia.cat és una iniciativa del Grup de periodistes Ramon Barnils / Font: Verkami.com

Mèdia.cat és una iniciativa del Grup de periodistes Ramon Barnils / Font: Verkami.com

L'observatori crític dels mitjans Mèdia.cat, iniciativa del Grup de Periodistes Ramon Barnils, aconsegueix recaptar en una setmana els 7.000 euros necessaris per tirar endavant la tercera edició de l'Anuari i es planteja com a objectiu arribar als 9.800 euros. El projecte comptarà amb 15 reportatges sobre temes silenciats pels mitjans de comunicació durant el 2012. Si s'arriba a aquesta nova fita, Mèdia.cat produirà també quatre minireportatges audiovisuals.

El periodista i un dels coordinadors de l'Anuari, Roger Palà, ha explicat en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM) que l'objectiu és donar una excusa als mitjans perquè tractin el tema silenciat.

Roger Palà

Hem treballat amb un llistat d'uns 150 temes. L'objectiu és donar una segona oportunitat a aquests temes i donar una excusa als mitjans perquè en tornin a parlar.


L'Anuari de Mèdia.cat veurà la llum el 3 de maig, coincidint amb el dia de la llibertat d'expressió. A partir de llavors es podrà adquirir una versió impresa a les llibreries i una versió online al portal web. La campanya de micromecenatge, feta a través de la plataforma de Verkami, estarà activa durant 33 dies més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.