L'escola de Pares i Mares ofereix 15 propostes dirigides a tota la família


  • Comparteix:

La regidora d'Educació, Esther Salat, durant la roda de premsa

La regidora d'Educació, Esther Salat, durant la roda de premsa

Una quinzena de propostes entre xerrades i tallers es posen a disposició de les famílies santcugatenques en la 10a edició de l'Escola de Mares i Pares. El programa, que començarà dimecres de la setmana vinent, és fruit de les aportacions de les Associacions de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA), els centres educatius i el consistori i té l'objectiu d'oferir mètodes i tècniques per donar suport en l'educació dels fills. El professor de Sociologia de la Universitat de Vic Jordi Collet serà el ponent de la primera xerrada.

Es tracta d'un programa formatiu que persegueix l'objectiu de promoure les habilitats educatives de pares i mares i treballa diferents aspectes que afecten la infància i l'adolescència com pot ser l'alimentació saludable i l'orientació acadèmica i professional, entre d'altres aspectes.

El programa està format per xerrades a càrrec d'especialistes de diversos àmbits que es repartiran entre equipaments municipals i els mateixos centres educatius. Les propostes estan obertes a tot el públic i són fruit d'aportacions de famílies, escoles i professionals santcugatencs. Segons la regidora d'Educació, Esther Salat, això respon a la voluntat d'implicar la ciutat en la formació d'infants i joves.

Esther Salat

Anem incloent la responsabilitat de tothom a l'hora d'educar. Aquesta ha de ser una tasca de ciutat.


Dimecres de la setmana vinent tindrà lloc la primera sessió que girarà al voltant de com millorar les relacions entre família i escola. El ponent serà el professor de Sociologia de la Universitat de Vic Jordi Collet i la cita serà a la casa de Cultura a partir de les set de la tarda.

Per a aquesta i la resta de propostes les inscripcions s'han de fer a través de l'adreça de correu formacioparesmimares@santcugat.cat o bé trucant al Servei d'Educació municipal al 93.567.70.00.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.