L'Ateneu consolida el tast de vins com una de les seves activitats principals


Temes relacionats

Empordà, Penedès i Tarragona, les DO de les xerrades-tast de vins de l'Ateneu (18/gen/13)

La manera més tradicional de fer el vi s'explica a l'Ateneu (16/mai/12)


  • Comparteix:

El celler del Mas Pòlit ha portat els tres vins més famosos de la casa

El celler del Mas Pòlit ha portat els tres vins més famosos de la casa

Les xerrades-tast de vins de l'Ateneu Santcugatenc es consoliden, segons l'entitat, com una de les seves propostes més exitoses per l'afluència i seguiment de públic amb què compta. L'entitat ha encetat aquest dilluns el 3r cicle de xerrades-tast de la mà de la denominació d'origen (DO) Empordà amb la marca Mas Pòlit, en una trobada que ha comptat amb la presència del seu responsable, José Lluís Iglesias.

Les xerrades-tast que l'Ateneu Santcugatenc organitza amb el suport de Vins Noé s'han refermat com una de les activitats més importants del centre. Els tasts de vins han arribat aquest dimarts a la seva tercera edició, un fet que demostra 'la consolidació de la iniciativa i l'arrelament de la cultura vinícola a la ciutat', segons Vins Noé, col·laborador de la iniciativa.

El Celler Mas Pòlit ha encetat el tercer cicle de xerrades-tast destacant la importància del clima de l'Empordà com a tret principal del sabor dels seus vins. El responsable de Mas Pòlit, José Luis Iglesias, també ha destacat que es un vi de baixa producció però de molta concentració.

José Luis Iglesias

El punt fort dels nostres vins és el clima i la concentració del sabor.


Iglesias també ha explicat que tenen tres vins principals: el Mas Pòlit fet de garnatxa negra, cabernet sauvignon i sirà, el Clot d'Illa i el vi blanc que incorpora una varietat de raïm autòctona del Empordà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.