El 26è sopar de l'AECC serà el 16 de març


Temes relacionats

Sant Cugat continua la seva lluita contra el càncer (10/mar/12)

Més investigació i esperança, missatge de Sant Cugat en el Dia Internacional del Càncer de Mama (20/oct/11)

Sant Cugat és una vegada més el municipi més solidari amb la lluita contra el càncer (12/mar/11)


  • Comparteix:

L'any passat també van dur a terme el sopar al Qgat Hotel / Font: Hotelsantcugat.com

L'any passat també van dur a terme el sopar al Qgat Hotel / Font: Hotelsantcugat.com

La delegació santcugatenca ja està preparant el 26è sopar anual de l'entitat, que serà dissabte 16 de març. Martí també s'ha mostrat molt satisfeta per la implicació de la ciutadania i de les empreses que participen en aquesta trobada anual que comptarà amb la tradicional tómbola-subhasta.

Dilluns es commemora el Dia Mundial de la lluita contra el càncer. Una malaltia que segons la presidenta local de l'AECC, Marta Martí, té menys afectació al municipi gràcies a la prevenció dels ciutadans i a les campanyes que organitza l'entitat durant tot l'any. Martí també ha afirmat que la crisi no s'ha notat en la solidaritat dels santcugatencs ni en la investigació de la malaltia, i ha subratllat que han sumat més socis i voluntaris en els darrers anys, fins arribar a les 500 persones.

Marta Martí

La crisi no l'hem notada. Tenim més socis i més gent voluntària. El que sí podríem dir és que si les empreses donaven 'x' ara donen una mica menys. Però donen, que és l'important.


Un any més la delegació santcugatenca de l'AECC, liderada per Marta Martí, organitza el tradicional sopar benèfic a l'hotel Qgat. L'objectiu d'aquest esdeveniment és recaptar fons per a aquesta associació que es destinaran a la investigació, prevenció, campanyes de sensibilització i atenció directa al malalt en qüestions com el suport psicològic i les ajudes econòmiques.

La presidenta local també ha subratllat la importància de la investigació que, juntament amb la prevenció, és 'imprescindible' per aturar la malaltia.

Martí també ha informat que dilluns, l'AECC ha organitzat el 2n Fòrum contra el Càncer a l'Hospital Clínic de Barcelona, una jornada que servirà per donar a conèixer més informació sobre la detecció precoç contra el càncer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.