Sant Cugat guanya un miler d'habitants en el darrer any


Temes relacionats

La comunitat estrangera a la ciutat disminueix més de 400 persones ( 4/feb/13)


  • Comparteix:

Sant Cugat compta amb 86.325 habitants / Font: Premsa Sant Cugat

Sant Cugat compta amb 86.325 habitants / Font: Premsa Sant Cugat

La ciutat ha guanyat en l'últim any més d'un miler de veïns, fet que suposa un creixement de gairebé l'1'2%, segons dades del padró municipal. D'aquesta manera, Sant Cugat arriba als 86.325 habitants i manté el creixement dels darrers anys, tot i que el ritme s'ha alentit. Del total de ciutadans, el 51'2% són dones i el 48'8% homes, mentre que la mitjana d'edat se situa als 37'3 anys.

Sant Cugat continua creixent en població, però ja no ho fa com anys anteriors. En els darrers cinc anys, el ritme de creixement de la població s'ha anat estancant i en l'últim any la ciutat ha augmentat en veïns un 1'19%, lluny de l'augment experimentat abans de la crisi econòmica.

Un total de 86.325 persones viuen a la ciutat, segons dades del padró municipal del 31 de desembre del 2012. Això significa que en vuit anys el municipi ha passat de trencar la barrera dels 70.000 habitants a superar-ne els 86.000.

Les dones continuen sent el col·lectiu majoritari a la ciutat i representen el 51'19% de la població. De la mateixa manera, la franja entre els 36 i 65 anys és la més nombrosa al municipi, on la mitjana d'edat se situa als 37'30 anys. Una xifra que ubica Sant Cugat com una de les poblacions més joves de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.