L'Institut de la Infància organitza 'Educació Emocional i Literatura infantil'


Temes relacionats

L'Institut de la Infància desmentirà els mites sobre la hiperactivitat (26/gen/13)

Bendensky: 'Volem fomentar el vincle familiar a partir de tallers sobre ecologia' (23/des/12)

L'Institut de la Infància organitza 'Econens', una jornada per a pares i fills (16/des/12)


  • Comparteix:

L'Institut de la Infancia programa jornades d'aprenentatge regularment a la ciutat

L'Institut de la Infancia programa jornades d'aprenentatge regularment a la ciutat

L'Institut de la Infància organitza la jornada 'Educació Emocional i Literatura infantil'. Es tracta d'una iniciativa que tindrà lloc dissabte de la setmana vinent i s'allargarà des de les deu del matí i fins les sis de la tarda. L'activitat, que estarà impartida per la psicòloga i directora de l'Institut de la Infància, Verónica Broinstein, i per la mestra, psicòloga i coordinadora de projectes de l'institut, Laura Bendesky, serà a la Casa de Cultura. El preu per participar a la jornada és de 45 euros, o bé 35 per inscripcions de grups a partir de quatre persones. Qualsevol pot inscriure's enviant un mail a la direcció institutodelainfancia@gmail.com.

Les psicòlogues Verónica Bronstein i Laura Bendesky donaran algunes claus per treballar l'educació emocional amb nens i nenes a través dels millors contes infantils. Les dues professionals estimularan la imaginació, els sentiments, la creativitat i la sensibilitat dels més menuts amb els millors llibres infantils en una jornada que s'inspira en la iniciativa Petits! Grans! Llibres!. La psicòloga i directora de l'Institut de la Infància ha explicat que el festival de llibres no és una activitat puntual, sinó que es va treballant tot l'any amb jornades com aquesta.

Verónica Bronstein

La jornada es nodreix de l'activitat 'Petits! Grans! Llibres'.


La jornada també comptarà amb un taller dirigit per la il·lustradora i dissenyadora gràfica Anna Llenas, que parlarà sobre el seu llibre, 'El monstre de colors'. D'altra banda, la contacontes Ana Belén Jarillo dirigirà el taller 'Contar contes: Què sentim, què fem sentir'. Bronstein ha explicat que a més d'aquestes dues activitats, els assistents podran fer propostes per treballar l'educació emocional a l'escola que quedaran recollides en un llibre que s'entregarà al final de la jornada.

Verónica Bronstein

L'economia no permet desenvolupar projectes que no siguin assequibles i es deixa de treballar l'educació emocional.


Amb aquesta iniciativa els assistents podran crear els seus propis recursos per treballar l'educació emocional, conèixer més sobre el desenvolupament afectiu infantil, aprendre tècniques de contacontes, i apropar-se al món literari de la infància.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.