L'Ajuntament de Barcelona estudiarà l'aparcament gratuït dels cotxes elèctrics


Temes relacionats

Els vehicles 100% elèctrics ja no paguen zona blava (21/gen/13)


  • Comparteix:

La iniciativa ja es va aprovar a la ciutat aquest gener

La iniciativa ja es va aprovar a la ciutat aquest gener

Barcelona estudiarà aplicar la zona blava gratuïta per als cotxes completament elèctrics, tal com ha engegat Sant Cugat. Això es desprén de la reunió que han mantingut els consistoris de les dues ciutats aquesta setmana. El de Barcelona s'ha mostrat predisposat a estudiar l'impacte que tindria aquesta iniciativa a la capital.

El tinent d'alcalde de Mobilitat, Jordi Puigneró, s'ha reunit aquesta setmana amb el seu homòleg al consistori de Barcelona, Eduard Freixedes. Puigneró ha destacat la bona disposició de l'Ajuntament barceloní en el plantejament que els cotxes completament elèctrics santcugatencs aparquin de manera gratuïta a la ciutat.

Jordi Puigneró

La reunió va ser molt positiva, estudiaran la proposta i en les properes setmanes donaran una resposta perquè pugui haver-hi aquesta reciprocitat.


Els usuaris d'aquests automòbils a Sant Cugat no han de sol·licitar cap identificació per beneficiar-se'n i la proposta tindrà una durada d'un any, de moment, al nostre municipi. Quan finalitzi aquest període, es farà un balanç per valorar-ne la continuïtat i el sistema d'aplicació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.