La Carnisseria Lluïsa es trasllada al carrer Plana de l'Hospital


  • Comparteix:

La Carnisseria Lluïsa està instal·lada al carrer Plana de l'Hospital

La Carnisseria Lluïsa està instal·lada al carrer Plana de l'Hospital

La carnisseria Lluïsa deixa el mercat municipal Pere San i obre les portes al carrer de Plana de l'Hospital. La responsable de la carnisseria Lluïsa Girbau ha decantat per instal·lar la botiga a aquest carrer per la proximitat de la via amb el mercat, el Monestir i el CAP de la Mina.

Lluïsa Girbau, que és la tercera generació que es fa càrrec de la botiga, ha explicat a Cugat.cat que la finalització de la concessió i la remodelació del mercat, que no la va acabar de convèncer, van ser els motius per obrir la nova botiga.

Lluïsa Girbau

Vaig acabar la concessió el 31 de desembre. Anteriorment, hi havia el projecte de remodelació del mercat i vaig pensar que se'm disparava tot i que el procés s'allargava molt.


Girbau detalla que ara pot vendre qualsevol tipus de carn, a diferència de quan estava al mercat que només podia oferir vedella. La carnisseria Lluïsa , oberta des del 1932 treballava a partir dels estatuts del mercat d'aquell any. Llavors cada espai s'especialitzava en només un tipus de carn.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.