Llum verda del Bus-VAO de la C-58 per al pas de vehicles amb dos ocupants


Temes relacionats

El carril bus-VAO de la C-58 no optimitza el bus, segons un col·lectiu d'usuaris (30/oct/12)

El carril bus-VAO de la C-58 ha entrat avui en funcionament (29/oct/12)


  • Comparteix:

Les novetats d'ús del carril, a l'abril / Font: ACN

Les novetats d'ús del carril, a l'abril / Font: ACN

El carril Bus-VAO de la C-58, una de les vies per arribar a la capital, permetrà el pas de vehicles amb només dos ocupants -en lloc del tres que es requereix actualment- entre finals de març i principis d'abril, segons el departament de Territori i Sostenibilitat. El govern també estudia que la infraestructura funcioni només en sentit Barcelona, on s'acumulen més problemes de congestió viària, i els caps de setmana.

El carril Bus-VAO de la C-58 va entrar en funcionament a l'octubre, fins ara permet el pas del transport públic, vehicles privats amb tres o més ocupants, motocicletes o vehicles amb baixes emissions de gasos contaminants.

El tram de 6,8 quilòmetres entre Barcelona i Ripollet funciona com una calçada segregada de la resta de la circulació i el sentit dels carrils és reversible en funció de les necessitats de la mobilitat. El projecte va representar una inversió de 81 milions d'euros i va rebre el finançament de la Unió Europea (UE), que en va assumir el 50% del cost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.