El Carnaval mou Sant Cugat a ritme de gitanes i comparses


Temes relacionats

El Gall del Monestir carrega contra retallades, polítics i banquers en el pregó (10/feb/13)

El segon dia del Carnaval proposa doble rua, pregó i Ball de Nit a La Unió ( 9/feb/13)


  • Comparteix:

'Vaya pedal', els guanyadors del concurs

'Vaya pedal', els guanyadors del concurs

El Carnaval de Sant Cugat ha aconseguit moure la ciutat en un dissabte festiu on les gitanes i les comparses han estat les protagonistes. Més de 200 persones han recorregut el centre de la ciutat al matí en dues rues simultànies per animar els veïns a sumar-se a la celebració. El pregó, el Ball de Velles i el Ball de Gitanes, amb els Ministrers de la ciutat i els Tallers de Teatre Sílvia Servan, han concentrat la festa a la plaça d'Octavià. Després d'agafar forces amb el brou de Carnaval i el dinar popular, la ciutat s'ha tornat d'omplir, aquesta vegada de disfresses, amb la rua i el concurs de comparses, el cercatasques i el ball de nit, tan participatius com en anys anteriors.



Enguany, el Carnaval ha viscut l'edició més participativa del Ball de Gitanes. Més de 200 persones i 26 quadres. Una fita històrica que el membre de la comissió de gitanes, Carles Mayol, ha qualificat com a 'perfecta'.

Carles Mayol

Estem molt contents perquè hem tingut un dia fantàstic i 200 persones ballant. Ha estat perfecte.


De la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat el paper de les associacions en aquesta festa.

Mercè Conesa

El carnaval esdevé ja una tradicó, creiem que és una festa en què s'impliquen moltes entitats i considerem que hem de continuar fent aquesta feina.


De fet, la implicació d'entitats i ciutadans ha estat un dels trets significats d'un Carnaval que cada vegada aplega més gent. Exemple d'això ha estat la rua i el concurs de comparses, que han aconseguit cridar l'atenció de veïns i curiosos. Entre els 12 grups participants, 'Vaya pedal' s'ha proclamat guanyador. Les comparses 'La Miss Sant Cugat', 'Sant Cugat també és lleig' i 'El pollastre amb molts ànims' han empatat en el segon lloc.

La participativa festa ha clos amb el cercatasques i el ball de nit, enguany a La Unió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.