El SIJ estrena a Facebook una pàgina sobre pisos d'estudiants


  • Comparteix:

Grup del SIJ a Facebook / Font: Facebook del Servei d'Informació Juvenil

Grup del SIJ a Facebook / Font: Facebook del Servei d'Informació Juvenil

El Servei d'Informació Juvenil (SIJ) de Sant Cugat ha organitzat un grup de Facebook perquè els joves intercanviïn informació sobre lloguers de pisos o habitacions a la ciutat. L'agrupació també disposa d'un borsa d'habitatge que es pot consultar presencialment al Casal de Joves Torreblanca, els dimecres i divendres de deu del matí a dues de la tarda i de dilluns a dijous de quatre de la tarda a vuit del vespre.

El nou grup creat pel SIJ funciona des de divendres passat i s'adreça especialment als joves que busquen pis a la ciutat i els santcugatencs que diposen d'un immoble o habitació que voldrien llogar. Els participants del grup també poden compartir altres adreçes d'interès relacionades amb els pisos d'estudiants a Catalunya i la resta de l'Estat espanyol. El grup és obert i s'hi pot accedir a la pàgina de Facebook del mateix SIJ.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.