La Unipau reflexionarà sobre el feminisme en el seu seminari d'hivern


Temes relacionats

El missatge pro-palestí de Corrie reviu amb força 10 anys després de la seva mort ( 3/feb/13)

El paper dels ciutadans a Europa, a debat a la Unipau (18/gen/13)

Neus Sotomayor: 'Malgrat tot, seguim vivint en una zona privilegiada del planeta' ( 4/des/12)


  • Comparteix:

El feminisme emergent a l'Àfrica és un dels temes que es tractaran / Font: Spectraspeaks.com

El feminisme emergent a l'Àfrica és un dels temes que es tractaran / Font: Spectraspeaks.com

El feminisme i la pau seran els temes principals del seminari d'hivern que organitza la Universitat Internacional de la Pau (Unipau) aquest divendres i dissabte. La projecció del documental 'Mujeres en construcción' i diverses taules rodones són les propostes d'aquesta jornada, que tindrà lloc al Centre Borja.

El documental 'Mujeres en construcción' iniciarà el seminari d'hivern de la Unipau. El film, que es projectarà aquest divendres a les set de la tarda, mostra la història de diferents dones després de patir un atemptat terrorista. La jornada continuarà aquest dissabte a partir de les deu del matí, quan el president de la Unipau, Arcadi Oliveres, i la psicòloga Maria Dolors Renau inauguraran i presentaran el seminari. L'objectiu d'aquestes xerrades és destacar el paper de la dona en la construcció de la pau arreu del món, tal com explica la directora de la Unipau, Neus Sotomayor.

Neus Sotomayor

Ens va semblar que calia destacar la tasca que ha fet el feminisme en la construcció de la pau.


A partir de les onze, la professora d'economia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) Cristina Carrasco pronunciarà la conferència 'Dones en temps de crisis: una mirada des de l'economia feminista'.

La següent ponència, a dos quarts d'una, és 'Feminismes africans', a càrrec de l'escriptora Remei Sipi. La jornada finalitzarà a dos quarts de cinc de la tarda amb la conferència 'Ecofeminisme. Una proposta de transformació' que pronunciarà la responsable de la cooperativa La Garbancita ecológica, Pilar Galindo.

El preu per assistir al seminari és de 25 euros, amb un descompte de 10 euros per a persones aturades, jubilades o estudiants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.