El Siglo acull una festa de la cervesa artesana


  • Comparteix:

Cartell de la cita / Font: El Siglo

Cartell de la cita / Font: El Siglo

La sala El Siglo de Mercantic acull aquest dissabte una mostra de cerveses. Es tracta d'una fira que donarà a conèixer diferents varietats de cervesa artesana que es produeixen al país. Un concert, una mostra de swing i una sessió de DJ's ambientaran aquesta trobada que començarà al migdia i finalitzarà ja entrada la matinada.

La fira cervesera comptarà amb prop de 30 varietats de cerveses de vuit productors artesans, dos d'ells santcugatencs. La cervesa valldoreixenca 'Krut' i els santcugatencs Can Vador encapçalen la llista que passa per diferents punts del país com Olot, amb la cervesa 'Auseskens', Rubí amb 'Bleder', Blanes amb 'Popaire', Santa Coloma de Queralt amb 'Segarreta', El Vendrell amb 'Reptilian' i fins i tot Andorra, que presentarà les cerveses artesanes 'Alpha'. Un dels responsables de la mostra cervesera, Jordi Podedera, ha explicat en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5FM) que a Catalunya el sector de la cervesa és més fructífer que a la resta de l'Estat espanyol.

Jordi Podedera

El negoci de la cervesa és molt fructífer, és un sector que cal moure.


La jornada s'encetarà al migdia amb el concert de David Mengual Free Spirits Big Band. En finalitzar, començarà el tast de cervesa i gastronòmic. Ja a la tarda tindrà lloc una mostra de swing i una actuació de Riki Undersounds, que portarà el soul i el blues a la vetllada. Més tard, el discjòquei Turttle ambientarà la sala amb temes llatins fins al final de la nit. Podedera ha explicat que ja es vol exportar el format de la festa de la cervesa a Valldoreix.

Jordi Podedera

Després d'aquest experiment volem gestionar una altra mostra a Valldoreix.


La festa de la cervesa és una oportunitat per poder provar i comprar cerveses artesanals i de proximitat. L'entrada és gratuïta, i els tasts de cervesa es faran en gots de 20 centilitres.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.