El projecte de percussió Batuescola celebrarà el seu primer any de vida


  • Comparteix:

Dos dels membres de la Batuescola, Xavi Manyoses i Albert Bach

Dos dels membres de la Batuescola, Xavi Manyoses i Albert Bach

La Batuescola, un projecte de difusió de la percussió de manera desinteressada, ja treballa en la primera festa de la percussió infantil que tindrà lloc el maig a la nostra ciutat. Aquesta iniciativa està formada pels santcugatencs Albert Bach, Laia Serra i Xavi Manyoses, a més dels col·laboradors Francesc Abril i Clara Hosta.

La Batuescola és un projecte de percussió que després de vuit mesos en funcionament ja compta amb 60 alumnes. L'escola vol celebrar el seu primer any de vida aquest maig, i fer-ho amb la seva primera actuació pública. El membre del projecte, Xavi Manyoses, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM) que aquesta activitat és una resposta a la necessitat que hi ha en el si del projecte educatiu de la Batuescola de mostrar el que es treballa.

Xavi Manyoses

Tot allò que fem, ho fem per ser ensenyat.


La Batuescola està treballant actualment amb tres escoles santcugatenques: Ciutat d'Alba, Turó de Can Mates i Joan Maragall. A més, el projecte iniciarà a l'abril un taller monogràfic als centres la Floresta i a Pi d'en Xandri. L'entitat té l'objectiu de desenvolupar projectes de caire educatiu, cultural i social de manera desinteressada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.