La Plataforma per la defensa de Can Busquets busca el suport de la Generalitat per aturar la modificació del PGM a la Floresta


  • Comparteix:

Volen una reunió amb el npu conseller de PTOP, Quim Nadal.

Volen una reunió amb el npu conseller de PTOP, Quim Nadal.

La Plataforma per a la defensa de Can Busquets ha anunciat que vol reunir-se amb els nous reponsables de Política Territorial i de Medi Ambient de la Generalitat per demanar-los que aturin la modificació del PGM a la Floresta. La plataforma iniciarà ara una campanya per demanar l'adhesió de les diferents entitats, associacions i partits polítics.

A hores d'ara, l'associació contrària a la urbanització de Can Busquets ha rebut el suport d'IC-V i el PSC. La plataforma es reunirà amb ERC el 20 de gener per consultar el posicionament dels republicans. Un dels membres de la iniciativa, Daniel Gambús, explica que també volen tenir una trobada amb CiU i PP.

Daniel Gambús

Volem parlar amb CiU i PP, tot i que considerem que són els creadors del pla d'urbanització de Can Busquets


La plataforma cívica també ha expressat el desig de reunir-se amb responsables de Política Territorial i de Medi Ambient per exposar-los el posicionament de la plataforma en el tema de Can Busquets. Daniel Gambús explica que IC-V i els socialistes s'han ofert per explicar el rebuig a la urbanització de Can Busquets.

Daniel Gambús

IC-V i el PSC-PSOE s'han ofert a explicar a la Generalitat el posicionament contrari a la urbanització de Can Busquets


Actualment, el projecte de modificació del Pla General Metropolità que afecta Can Busquets encarà està pendent d'aprovació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.