Sant Cugat, preparada per celebrar Sant Medir


  • Comparteix:

Imatge d'una edició anterior

Imatge d'una edició anterior

L'ermita de Sant Medir es prepara per acollir diumenge de la setmana vinent l'arribada de centenars de santcugatencs per celebrar la festivitat del copatró, en un aplec ple d'activitats. El plat fort de la jornada, organitzada per la Penya Regalèssia i l'Ajuntament, serà quan els Bastoners, com a banderers, arribin a l'ermita i lliurin la bandera de Sant Medir a l'alcaldessa, Mercè Conesa.

L'aplec començarà a dos quarts de nou del matí, quan els gegants de la ciutat surtin de la plaça Octavià fins l'ermita. Tres quarts d'hora més tard, hi haurà una xocolatada popular, que anirà seguida de la cercavila dels Banderers de Sant Medir. El seguici arribarà fins la plaça Barcelona, on serà rebut per l'alcaldessa.

Al migdia, els actes es traslladaran a l'ermita, amb la ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Contemporània, l'arribada dels banderers i el lliurament de la bandera a l'alcaldessa, l'ofici i el cant dels goigs i les actuacions dels Gegants i els Castellers. La celebració de la festivitat acabarà a dos quarts de tres de la tarda, quan la cobla interpretarà més sardanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.