La Ruta dels Tres Monestirs uneix Sant Cugat i Montserrat


  • Comparteix:

La ruta conclourà al Monestir de Montserrat / Font: Abadiamontserrat.net

La ruta conclourà al Monestir de Montserrat / Font: Abadiamontserrat.net

Els monestirs de Sant Cugat, Sant Llorenç del Munt i Montserrat s'uneixen un any més en un traçat de 52 quilòmetres de distància amb 2.000 metres de desnivell positiu i 1.300 de negatiu. La Ruta dels Tres Monestirs, que reviu l'històric camí dels monjos, ha donat aquest diumenge el tret de sortida al Monestir de la nostra ciutat.

Els senderistes rememoren l'històric camí dels monjos en la 13a Ruta dels Tres Monestirs, que uneix Sant Cugat, Sant Llorenç del Munt i Montserrat. La marxa; que recorrerà municipis com Matadepera, Torrota de l'Obac i Vacarisses; comptarà amb sis controls amb temps definit. Els participants tenen temps fins a dos quarts de set de la tarda per arribar a Montserrat.

El president del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC), Francesc Cruces, ha remarcat que les persones que s'animin a fer la ruta han d'estar preparades físicament.

Francesc Cruces

Són 52 quilòmetres amb pendents pronunciades i s'ha d'estar preparat físicament


Nou entitats excursionistes del Vallès pertanyents a la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), entre elles el Club Muntanyenc de Sant Cugat (CMSC), s'encarreguen d'organitzar aquesta ruta a la qual s'esperen més de 600 participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.