Les instal·lacions fotovoltaiques permeten a l'Ajuntament ingressar 29.000 euros


  • Comparteix:

El consistori estalvia amb les plaques fotovoltaiques

El consistori estalvia amb les plaques fotovoltaiques

L'Ajuntament ha ingressat 29.000 euros gràcies a la producció de les tres instal·lacions fotovoltaiques municipals durant l'últim any. Aquestes plaques, que produeixen prop de 112.000 quilowatts per hora a l'any, han permès que el consistori deixi d'emetre 29,85 tones de CO2.

Comparat amb el 2011, l'Ajuntament ha ingressat 3.450 euros més i ha registrat un increment del 13,8% durant el darrer any. El 2011 es va ingressar 25.000 euros. Aleshores es van produir 93.300 quilowatts per hora per any i es van deixar d'emetre 24,91 tones de CO2 a l'atmosfera.

Actualment, l'Ajuntament té tres espais de plaques fotovoltaiques municipals, que estan instal·lades als sis fanals del parc de Ramon Barnils. L'energia produïda per aquestes instal·lacions es consumeix com a font d'energia renovable per altres edificis i equipaments de Sant Cugat. D'aquesta manera l'Ajuntament avança en el compromís contra el canvi climàtic de reduir les emissions de CO2 i aconseguir que cada vegada més energia provingui de fonts renovables.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.