El concurs de dibuixos de la Marxa premia Leah Revill i Júlia Merino


Temes relacionats

La 55a Marxa Infantil arriba amb més seguretat i menys durada (19/feb/13)


  • Comparteix:

Fragment del cartell guanyador / Font: CMSC

Fragment del cartell guanyador / Font: CMSC

El concurs de dibuixos de la Marxa Infantil d'enguany ha reconegut la proposta de l'alumna del Joan Maragall, Leah Revill, de vuit anys. Aquesta imatge servirà per configurar el cartell de la 55a edició de la Marxa Infantil que organitza el Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) i que es durà a terme el 14 d'abril. A més, el concurs ha premiat el dibuix de l'alumna del Pins del Vallès, Júlia Merino, de set anys. Aquesta imatge servirà per il·lustrar les samarretes d'aquesta edició de la marxa. Fora de concurs, s'ha triat el disseny presentat per Nivaira Usman, també del Joan Maragall, com el logo de la cursa.

En el cas de la proposta de la santcugatenca Leah Revill, el disseny representa el Pi d'en Xandri i els passejos pel seu voltant. D'altra banda, el dibuix de Júlia Merino posa sobre el paper els camins que porten a la serra de Collserola.

El concurs de dibuixos de la marxa ha comptat enguany amb més de 900 propostes, i en el què han participat les escoles Pins del Vallès, Gerbert d'Orlhac, Santa Isabel, L'Olivera, Joan Maragall, El Pinar, La Floresta i Avenç.

El jurat del certamen ha estat format per artistes santcugatencs com Marina Aragonès, Rafa Centells, Xavier Grau i Imma Pueyo, a més de representants del CMSC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.