Martorell va encarregar a Método 3 una 'escombrada' a la seu de CDC Sabadell


Temes relacionats

Recasens i Amador estudien accions legals si es confirma l'informe de Método 3 (23/feb/13)

La CUP demana la dimissió de Xavier Martorell (22/feb/13)

La uaSC vol que Conesa doni la cara per l'afer de Martorell i l'espionatge (22/feb/13)

CDC nega públicament que Martorell contempli dimitir (20/feb/13)

Martorell, disposat a deixar la presidència de CDC pel cas d'espionatge (19/feb/13)

Martorell va encarregar espiar Puig quan era regidor, segons 'El Periódico' (17/feb/13)


  • Comparteix:

Xavier Martorell en una entrevista a Cugat.cat

Xavier Martorell en una entrevista a Cugat.cat

Xavier Martorell admet que va encarregar a l'agència de detectius Método 3 una 'auditoria de seguretat' per a CDC de Sabadell. En declaracions a Rac1, l'actual director general de Serveis Penitenciaris i president local de CDC assegura, però, que va ser 'un favor personal de l'agència' i en cap cas un servei oficial facturat al partit nacionalista. Martorell diu que no contempla dimitir de cap dels seus càrrecs.

Martorell ha fet aquestes declaracions després de la publicació a 'La Vanguardia', aquest divendres, d'un correu que li va adreçar el director financer de Método 3 el febrer del 2010. El missatge de José Luis Marco recorda a Martorell que l'agència va fer per encàrrec seu una 'escombrada' a la seu de CDC a Sabadell per detectar possibles micròfons ocults i afirma que aquesta tasca ja està facturada. Marco pregunta la quantitat que cal cobrar al partit sabadellenc per les tasques de seguretat desenvolupades, que també inclouen una xerrada interna i la revisió desl telèfons mòbils. Segons el correu que reprodueix 'La Vanguardia', Martorell contesta que 'no massa' i que ell mateix ho demanarà a CDC.

Entrevistat a Rac1, Martorell ha dit que finalment el partit no va pagar per aquestes feines, i que Método 3 les va fer de franc per fer-li un favor personal a ell, ja que havia treballat amb l'empresa reiteradament des del 2003 a través de les empreses de seguretat a les quals es va vincular després de deixar el càrrec a la Generalitat i del FC Barcelona, on era el responsable de seguretat.

Xavier Martorell

Vaig demanar un favor a una empresa. Vaig demanar una auditoria de seguretat perquè hi havia la sensació que passava alguna cosa. Ho vaig demanar com un favor i que no es facturés.


Les declaracions de Martorell, que reconeix que va contactar amb Método 3 com a consultor de seguretat de CDC, contradiuen el comunicat oficial del partit on es negava que la formació hagués tingut cap relació amb Método 3 directament o indirectament.

Martorell ha afirmat que no contempla deixar el seus càrrecs, inclosa la presidència de CDC a Sant Cugat, perquè diu tenir la confiança de l'executiva local i del president Mas.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Ha llegado un momento en que la gente tiene derecho a saber tota la verdad. Ademas esta señor fue regidor del ayuntamiento.

Juan Carlos Sala Garrido. Enviat el 22/feb/13


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.