Estudiants de l'institut Leonardo da Vinci, premiats amb el Mobile Learning Award


  • Comparteix:

Moment de l'entrega dels guardons / Font: Generalitat de Catalunya

Moment de l'entrega dels guardons / Font: Generalitat de Catalunya

Els alumnes José Alejandro Santamaría, Elliot Jiménez, Roger Macaya i Miquel Sierra han estat guardonats amb el premi Mobile Learning Award en la categoria de Batxillerat. Els joves, que estudien a l'institut Leonardo da Vinci, han obtingut el guardó pel vídeo 'Aprenent amb el mòbil', on retraten la utilitat de les noves tecnologies a l'hora d'estudiar. El Mobile Learning Award és una iniciativa de la Fundació Barcelona Mobile World Capital que pretén vincular ensenyament, continguts audiovisuals i tecnologia mòbil.

Els joves han recollit el guardó aquest dijous a l'auditori de l'escola de negocis IESE de Barcelona juntament amb la resta de premiats. El Mobile Learning Award també ha reconegut estudiants de Sant Fost de Campsentelles en la categoria d'educació infantil i primària, Viladecans en la d'educació secundària i Martorell en la categoria d'ensenyaments artístics i formació professional.

En aquesta primera edició dels Mobile Learning Award s'hi han presentat 92 projectes de 44 centres educatius catalans. El concurs s'emmarca dins del congrés internacional de telefonia mòbil que se celebrarà a partir de dilluns vinent a Barcelona



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.