La Rabassada i Vallvidrera, obertes tot i que no circula la línia 5 d'autobús


  • Comparteix:

Les carreteres de Vallvidrera i la Rabassada s'han obert al trànsit després d'hores tallades com a conseqüència de la neu. La mobilitat a la ciutat està garantida, tot i que la línia 5 d'autobusos urbans està fora de servei. Les línies de FGC i Renfe que operen a la ciutat funcionen amb normalitat i sense incidències destacables.

La neu ha fet acte de presència a la ciutat provocant algunes incidències, ja que ha arribat a agafar durant la matinada. L'episodi meteorològic ha obligat a tallar la carretera de la Rabassada i la de Vallvidrera, on han treballat les màquines llevaneus. De fet, a la carretera de Vallvidrera s'hi ha encallat un autobús de línia amb 30 passatgers que han estat traslladats per la Policia Local i Protecció Civil a l'estació de FGC de Valldoreix. Els cossos locals també han restringit un tram de circulació del camí de Can Pagans a la Floresta i el carrer de Sant Josep Oriol s'ha tallat per un cable telefònic que ha quedat penjant per la neu acumulada. L'Agrupació de Defensa Forestal l'ha tallat i s'ha donat avís a l'empresa de telefonia.

La neu no ha provocat grans danys, només s'ha registrat un arbre caigut sobre un cotxe estacionat al carrer d'Argentina. L'arbre, de sis metres, ha estat tallat per l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF) i retirat.

Des de les quatre de la matinada les màquines llevaneu han treballat a la Rabassada i des de les cinc la brigada d'obres municipal també ha tret les màquines per retirar la neu i distribuir la sal, així com per garantir l'accés a equipaments.

Tot i així, la neu ha obligat a restringir el trànsit en algunes vies i dels autobusos de les línies 3, 4 i 5. De moment, la única que no ha tornat a circular és la 5.

En el cas de la Rabassada i la carretera de Vallvidrera, s'han obert als vehicles una vegada les màquines llevaneu han aconseguit netejar la via. La circulació als Túnels de Vallvidrera ha estat oberta, tot i que l'empresa que els gestiona ha activat el pla d'emergències. A la C-16 es recomana transitar amb precaució per la presència de neu i gel.

Els serveis de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) i Renfe funcionen amb normalitat i no s'han detectat incidències en els serveis de subministrament.

A la ciutat, l'episodi meteorològic ha deixat tres centímetres de neu, tot i que la previsió és que perdi intensitat en les pròximes hores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.