Gausacs vol convertir-se en una referència de la ciutat des del nou local


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat pretenen convertir-se en una entitat de referència a Sant Cugat i compartir els valors del món casteller amb la ciutadania. Aquest és el compromís que han assumit els Gausacs amb motiu de la inauguració de la seva nova seu, que ha tingut lloc aquest dissabte. Situat a la rambla de Can Mora i amb més de 200 metres quadrats, el local cobreix les noves necessitats de la colla i permetrà que els camises verdes organitzin tot tipus d'esdeveniments.

Els Gausacs han inaugurat el seu nou local, cedit per l'Ajuntament, coincidint amb el dissetè aniversari de la colla. Aquesta nova seu suposa un pas endavant per als camises verdes perquè l'espai s'adapta ara a les dimensions que han adquirit i els permetrà organitzar esdeveniments propis, però també per a la ciutat. En aquest sentit, el president dels Castellers de Sant Cugat, Santi Casanova, ha destacat que aquest espai els permetrà assumir un paper cabdal en la vida social de la ciutat.

Santi Casanova

Volem ser una entitat de referència i aquest local ens ho permet, no només pels castells sinó pels valors que transmetem i perquè farem totes les tasques que puguem per la ciutat.


La colla ha descarregat un pilar de quatre davant la seu abans d'obrir-ne oficialment les portes per donar pas als parlaments i al brindis de celebració. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha felicitat els camises verdes per la feina feta fins ara i els ha animat a aprofitar la nova seu per difondre els valors castellers i la tradició catalana entre la ciutadania.

Mercè Conesa

Consolidem una entitat que té molta força a la ciutat, una entitat que transmet uns valors, una tradició i una estima a les arrels i al poble. Els hem de donar suport.


Els Castellers de Sant Cugat han arribat als 17 anys assolint l'ambiciós objectiu de carregar la tripleta de 8 i encaren el futur amb el repte d'ampliar encara més el seu repertori de castells de 8.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.