Surt al carrer el nou quinzenal promogut per l'Ateneu


  • Comparteix:

Ramon Pros, president de l'Ateneu i Eva Romero, redactora de l'edició.

Ramon Pros, president de l'Ateneu i Eva Romero, redactora de l'edició.

'Ateneu. Centre d'Informació d'Entitats i Col.lectius' és el nom del nou mitjà de comunicació de Sant Cugat. Amb una tirada de 3.000 exemplars, el butlletí vol ser la plataforma d'expressió de tots els ciutadans. El diari surt els dijous de forma gratuïta i es pot aconseguir a 15 punts del municipi, com la Casa de Cultura, els centres cívics i l'Ateneu.

Amb vuit pàgines i un original disseny, arriba 'Ateneu. Centre d'Informació d'Entitats i Col.lectius'.
Cada dues setmanes, els santcugatencs podran conèixer quines són les principals preocupacions de les entitats i les activitats que realitzen gràcies a aquesta publicació que vol ser l'altaveu del poble.

Amb pocs recursos, però amb la col.laboració de molts voluntaris, el butlleti neix amb l'objectiu de ser el mitjà de comunicació del ciutadà. L'Ateneu Santcugatenc és el promotor d'aquesta iniciativa que, segons el seu president, té una clara vocació de continuitat:

Ramon Pros

De moment, comencem amb 8 pàgines però tenim la intenció de consolidar-nos


A la secció d'opinió, els lectors poden conèixer què pensen els col.lectius; mentre que la contraportada oferirà una entrevista amb una personalitat del panorama local. Però, el més important, segons la cap de redacció Eva Romero, és que les entitats els facin arribar les seves demandes:

Eva Romero

Volem que les entitats i els ciutadans ens facin arribar aquells temes que creuen que no es tracten a la premsa local


Recordem que fins el passat estiu l'Ateneu publicava un petit butlletí, en forma de suplement, al desaparegut diari Gran de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.