L'Oficina Local d'Habitatge estrenarà nova seu


Temes relacionats

Sant Cugat crea l'Observatori de l'Habitatge per analitzar el parc immobiliari ( 6/feb/13)

La Taula de l'Habitatge es posa en marxa per abordar el problema dels pisos buits ( 5/feb/13)

L'Ajuntament i les entitats fan pinya amb la Taula de l'Habitatge (29/gen/13)

Sant Cugat ja té Pla Local d'Habitatge per als propers cinc anys (17/jul/12)


  • Comparteix:

L'Oficina Local d'Habitatge s'ubica al carrer d'Elies Rogent 10 / Font: Google Maps

L'Oficina Local d'Habitatge s'ubica al carrer d'Elies Rogent 10 / Font: Google Maps

La nova Oficina Local d'Habitatge obrirà les seves portes el 22 de març per reforçar la seva tasca. El principal objectiu d'aquesta oficina és oferir assessorament en tots els àmbits relacionats amb l'habitatge. L'aposta s'emmarca dins el Pla Local d'Habitatge 2012-2017, que defineix la línies estratègiques en aquest sector durant cinc anys.

La nova seu està ubicada al carrer d'Elies Rogent 10. Des d'aquí, l'Oficina Local d'Habitatge reforçarà la seva tasca a la ciutat. De fet, la potenciació d'aquesta oficina és un dels punts destacats del Pla Local d'Habitatge, aprovat el juliol passat. La voluntat és que la ciutadania sigui conscient d'aquesta eina. Una de les principals funcions d'aquesta oficina és l'assessorament complet sobre temes d'habitatge.

D'aquesta manera, a l'oficina es poden tramitar, entre d'altres qüestions, la cèdula d'habitabilitat, obtenir informació i assessorament legal, i mediació en el lloguer.

L'eina s'emmarca en el Pla Local d'Habitatge 2012-2017, que marca l'aposta estratègica per als propers cinc anys. En aquest sentit, el document situa en 1.400 pisos públics nous la demanda dels propers anys i se centra en el foment del lloguer i amplia els criteris d'accés a l'adjudicació d'aquest tipus d'habitatge.

De fet, la inauguració de l'oficina coincideix amb la posada a la venda dels nous edificis de Promusa a la Floresta amb condicions més flexibles. Redueix de 10 a tres els anys d'empadronament, l'avançament ha de ser del 10% del preu en comptes del 20 com fins ara, i el finançament serà fins al 90% del cost de l'habitatge.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.