La santcugatenca Berta Paulo guanya una beca d'investigació Junior Faculty


  • Comparteix:

Berta Paulo, primera a l'esquerra, ha estat seleccionada / Font: Localprès

Berta Paulo, primera a l'esquerra, ha estat seleccionada / Font: Localprès

L'odontòloga santcugatenca Berta Paulo ha rebut aquest dimecres un dels quatre diplomes de les beques Junior Faculty que atorga la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), en un acte que ha tingut lloc al campus universitari de Sant Cugat. La beca, que s'atorga cada any amb conveni amb La Caixa, permet que l'alumne obtingui el doctorat en quatre anys mitjançant treballs d'investigació i la supervisió d'un equip docent.

Berta Paulo ha estat una dels quatre alumnes triats per la Comissió de Recerca per gaudir de la Beca Junior Faculty, després d'un exhaustiu procés de selecció en el que 'cada any participen més joves', segons ha manifestat la comissió. El programa, destinat a la formació de joves professors, se centra en la investigació i permet que els joves puguin obtenir el doctorat en quatre anys amb l'atenció d'un tutor.

La Beca Junior Faculty, que atorga la UIC fruit d'un conveni amb La Caixa, va néixer al 2006 i es renova cada any. Els quatre diplomes de l'edició d'enguany s'han atorgat aquest dimarts en un acte que ha comptat amb la presència de la directora general adjunta de la Fundació La Caixa, Elisa Durán, i amb la regidora d'Educació, Esther Salat, que ha subratllat la importància de fomentar iniciatives com el programa Junior Faculty.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.