Promusa obre fins al 27 de març les inscripcions per a la propera promoció


Temes relacionats

Promusa fa més fàcil l'accés a pisos públics en la seva propera promoció ( 2/feb/13)


  • Comparteix:

La promoció del Camí de la Creu és la darrera promoció construïda a Sant Cugat / Font: Promusa.cat

La promoció del Camí de la Creu és la darrera promoció construïda a Sant Cugat / Font: Promusa.cat

Els santcugatencs que vulguin optar a un dels 75 habitatges de protecció oficial de venda de les noves promocions de Promusa a l'avinguda Verge de Montserrat de la Floresta poden inscriure's fins al 27 de març al sorteig directament des del web Promusa.cat. Els pisos, que se sortejaran el 16 d'abril, són de dues a quatre habitacions, tots amb plaça d'aparcament vinculada a l'habitatge i la majoria també amb traster vinculat. Per primera vegada, poden participar al sorteig santcugatencs que acreditin un mínim de tres anys d'empadronament al municipi.

El sorteig del 16 d'abril és el primer que es fa amb la nova reglamentació establerta per la promotora municipal. Promusa ha rebaixat de 10 a tres els anys d'empadronament necessaris i ha reduït del 20 al 10% l'import dels avançaments previs a la formalització del préstec hipotecari que es manté en el 80% de l'import total de l'habitatge. L'altre 10% el facilitarà Promusa a través d'un crèdit personal a retornar en un termini màxim de 10 anys.

Els 75 habitatges es divideixen en dues promocions. La primera porta per nom Verge de Montserrat I, situada als números 62-66 de l'avinguda de Verge de Montserrat i als 57-67 del carrer de l'Estel. La segona, Verge de Montserrat III, es troba situada als números 9-27 de l'avinguda de Verge de Montserrat i als 11-13 del Passatge de Sant Salvador.

La primera promoció té 51 vivendes amb plaça d'aparcament i traster vinculat i amb habitatges de dues a quatres habitacions. L'edifici inclourà dos pisos de tres habitacions reservats per a persones que acreditin mobilitat reduïda permanent. La segona promoció inclou 24 vivendes de tres i quatre habitacions, totes amb plaça d'aparcament vinculada.

Tota la informació detallada sobre els requisits per accedir a aquesta promoció de pisos a la Floresta es troba a Promusa.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.