15 finalistes optaran als Premis Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

Guanyadors de l'edició de l'any 2012

Guanyadors de l'edició de l'any 2012

La comissió de propostes dels Premis Ciutat de Sant Cugat ja ha presentat la llista definitiva dels finalistes dels guardons que s'atorguen l'11 de març al Teatre-Auditori. Un grup de nominats que inclou el projecte solidari 'Los peces no se mojan', Geganters, Sant Cugat per la Independència (SCxI), +Sarsuela, Pim Pam Pum, l'escriptor Rogeli Pedró, l'exdirectora del Collserola Mercè Alejo, el voluntariat de Protecció Civil, Ferrer Internacional, Sant Cugat Trade Center (SCTC), Érika Villaécija, Club Voleibol Sant Cugat (CVSC), el Centre d'Alt Rendiment (CAR), StQlímpics i el setmanari 'Diari de Sant Cugat'.

A la llista de finalistes ha entrat el projecte solidari 'Los peces no se mojan', un curtmetratge amb la participació de quatre alumnes del Thau. La peça té l'objectiu de demostrar que la síndrome de Down permet portar una vida normal i que els nens que el pateixen també tenen molt talent i imaginació. L'entitat solidària Pim Pam Pum també té un lloc a la llista final, després de quatre anys promovent iniciatives de caràcter social.

En l'àmbit cultural, l'entitat +Sarsuela opta al reconeixement per la seva trajectòria i haver girat pel país amb 'Cançó d'amor i de guerra'. Els Geganters, que enguany celebren el seu 25è aniversari, aspiren al premi per la seva reivindicació de la cultura popular i tradicional. El voluntariat de Protecció Civil, que també compleix un quart de segle, és un dels altres nominats.

Dues persones a títol individual són aspirants: l'escriptor i exdirector de la Ràdio de Sant Cugat 91.5 FM Rogeli Pedró rep nominació per les seves obres amb Sant Cugat com a teló de fons, mentre que Mercè Alejo és finalista per la tasca com a exdirectora del Collserola.

El Sant Cugat Trade Center també ha obtingut una candidatura per l'obertura de dos centres de negocis a Madrid. En l'àmbit científic, la comissió ha valorat que la farmacèutica Ferrer Internacional hagi traslladat la producció de Gelocatil a la planta local.

El setmanari 'Diari de Sant Cugat' celebra enguany 20 anys amb nou disseny de l'edició impresa. La comissió de propostes també ha reconegut la tasca de Sant Cugat per la Independència per la seva capacitat de mobilització a la Marxa per la Independència.

En l'àmbit esportiu, la nedadora Érika Villaécija està nominada per aconseguir el diploma olímpic, en 8a posició, a la final de 10 quilòmetres d'aigües obertes dels Jocs Olímpics (JJOO) de Londres. Els StQlímpics aspiren per la seva tasca per integrar l'esport en la vida quotidiana de les persones amb discapacitat. El CAR i el Club Voleibol Sant Cugat també opten a un guardó pels seus 25 anys.

La gala se celebrarà el dilluns 11 de març al Teatre-Auditori. Els que no puguin assistir-hi poden seguir la cerimònia a través de Cugat.cat, en vídeo en directe.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.