L'alcaldessa, 'poc esperançada' amb l'hospital Vicente Ferrer


Temes relacionats

El PSC rebutja la possibilitat d'eliminar el projecte de l'hospital Vicente Ferrer ( 1/mar/13)

La uaSC critica l'alcaldessa per canviar de criteri sobre el Vicente Ferrer ( 1/mar/13)

El Vicente Ferrer, en 'stand-by' a l'espera de noves polítiques sanitàries ( 1/mar/13)


  • Comparteix:

Mercè Conesa durant l'entrevista

Mercè Conesa durant l'entrevista

L'alcaldessa, Mercè Conesa, veu molt difícil que el projecte de l'hospital de referència que ha de donar servei a Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal acabi reeixint. Conesa considera que la 'nul·la' capacitat d'inversió de la Generalitat fa difícil la construcció del Vicente Ferrer i s'alinia amb les paraules del conseller, Boi Ruiz, sobre la necessitat de repensar la manera que es presten els serveis sanitaris per adaptar-se al context econòmic actual.



En una entrevista a Cugat.cat, Mercè Conesa, s'ha mostrat poc esperançada que aquest equipament hospitalari acabi convertint-se en realitat. L'alcaldessa assenyala la crisi econòmica i la capacitat d'inversió de la Generalitat com els obstacles que té el projecte.

Mercè Conesa

Hem de ser realistes. Amb la crisi i la nul·la capacitat d'inversió de la Generalitat no es podran abordar noves inversions. No tinc massa esperances que l'hopital vegi la llum.


Conesa s'ha refermat en la possibilitat de trobar fórmules perquè una ala del Capio Hospital General de Catalunya (HGC) es destini a serveis públics. A més, també ha coincidit amb el conseller de Salut, Boi Ruiz, en desitjar que Capio i Mútua Terrassa, els gestors dels hospitals que donen servei a la ciutat, es posin d'acord per millorar els serveis que presten als santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.