L''Estocs fora!' arriba amb la participació de gairebé 100 botigues


  • Comparteix:

L''Estocs fora' en una edició anterior

L''Estocs fora' en una edició anterior

Prop d'un centenar de comerços treuen els seus productes al carrer aquest dissabte amb la iniciativa 'Estocs fora!'. Des de les deu del matí i fins les vuit del vespre, els botiguers de Sant Cugat Comerç oferiran descomptes de fins al 70% per liquidar els productes de la temporada d'hivern. La iniciativa, que se celebra anualment, acollirà comerços de roba, bijuteria, decoració de la llar i alimentació, entre d'altres.

Les botigues de l'associació Sant Cugat Comerç buidaran els seus magatzems aquest dissabte per oferir els estocs de la temporada d'hivern als preus més assequibles. La presidenta de l'entitat, Maite Pérez, ha explicat que els comerços oferiran descomptes de fins a un 70%. A més, en motiu del partit entre el Barça i el Madrid algunes botigues també proporcionaran ofertes especials per als clients que comprin a l'hora del matx.

Maite Perez

Hi ha qui ofereix descomptes, hi ha qui posa un preu fix, etc. Hem demanat als comerços que a l'hora del Barça-Madrid es faci una promoció especial.


Enguany, la iniciativa coincideix amb el Mercat Tradicional de Sant Medir, fet que segons Pérez els permet 'establir vincles' amb aquesta activitat. Les parades de les botigues de l''Estocs fora!' es concentraran bàsicament als carrers del centre de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.