Tres dels 15 finalistes dels Premis Ciutat de Sant Cugat en parlen a Cugat.cat


Temes relacionats

15 finalistes optaran als Premis Ciutat de Sant Cugat (27/feb/13)


  • Comparteix:

Gala de lliurament dels premis del 2011

Gala de lliurament dels premis del 2011

El president del Club Voleibol Sant Cugat (CVSC), Miquel Martínez, el cap de colla dels Geganters, Jordi Sibina i el coordinador de Sant Cugat per la Independència (SCxI), Manel Porta, han expressat la seva il·lusió per haver estat aquestes entitats seleccionades com a candidates per als Premis Ciutat de Sant Cugat. Ho han fet al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM).

15 finalistes opten als Premis Ciutat de Sant Cugat, que ja compten amb vuit edicions. La gala de lliurament de guardons se celebrarà dilluns de la setmana vinent al Teatre-Auditori.

El Club de Voleibol Sant Cugat opta al premi per la celebració dels 25 anys de l'entitat. El seu president, Miquel Martínez, ha explicat que van rebre amb sorpresa la nominació, ja que la ciutat compta amb moltes més entitats mereixedores dels premis.

Miquel Martinez

Estem molt contents del fet que es reconegui el recorregut de l'entitat.


Sant Cugat per la Independència, l'Assemblea Territorial de l'ANC de la ciutat, ha estat nominada per promoure la trobada en el camí cap a la independència de Catalunya. El coordinador de l'entitat, Manel Porta, ha explicat que aquesta nominació els ajudarà a donar-se a conèixer a àmbit local.

Manel Porta

La nominació ens dóna prestigi i també ens dóna a conèixer a nivell local.


Els Geganters han estat nominats pel seu 25è aniversari, que han celebrat a l'aplec de Sant Medir, la Festa Gegant i la 19a Trobada Gegantera del Vallès. El cap de colla, Jordi Sibina, ha explicat que l'entitat s'alegra que es reconegui la seva reivindicació de la cultura popular.

Jordi Sibina

Estem molt contents que se'ns reconegui la tasca que fem a la ciutat.


+Sarsuela, el CAR, el setmanari 'Diari de Sant Cugat', Érika Villaécija, el voluntariat de protecció civil, Ferrer Internacional, el projecte solidari 'Los peces no se mojan', Mercè Alejo, Pim Pam Pum, l'escriptor Rogeli Pedró, el Sant Cugat Trade Center (SCTD) i Sant Cugat Olímpics són els finalistes que opten al premi.

Els guardons distingeixen persones, entitats, associacions o empreses que hagin tingut un paper destacat en la vida de la ciutat al llarg de l'any anterior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.