Romero assegura que les obres al centre milloraran el comerç de la ciutat


Temes relacionats

Veïns i botiguers de Coll Favà, preocupats pel futur de la zona de Francesc Macià (25/feb/13)

Centre Vila vol pactar les dates de les obres del Pla de Mobilitat (25/feb/13)

La renovació del carrer Major es farà amb el mínim impacte al comerç (18/feb/13)

El carrer Major renovarà la seva fesomia a partir de juliol (13/feb/13)

El vianant i el transport públic, punts clau del Pla de Mobilitat (12/feb/13)


  • Comparteix:

El carrer Major és una de les vies que patirà properament unes obres

El carrer Major és una de les vies que patirà properament unes obres

El regidor de Comerç, Josep Romero, assegura que les diferents obres que es faran en un futur a la ciutat per millorar diversos indrets i per vianantitzar zones com la dels Quatre Cantons no tindran una gran afectació econòmica per al comerç del centre. Romero ha assegurat en una entrevista a Cugat.cat que, per exemple, els treballs de remodelació del carrer Major, previst per a aquest estiu, s'acabaran abans de la campanya nadalenca.

El regidor de Comerç, Josep Romero, ha volgut tranquil·litzar als comerciants del Centre Vila, el carrer Major i el barri de Coll Favà que recentment han mostrat la seva inquietud pels diferents projectes urbanístics que afectaran les seves zones comercials.

La primera obra important que arribarà a la ciutat serà la remodelació del carrer Major, aquest estiu, i segons Romero afectarà el mínim el pas de vianants per reduir l'impacte econòmic al comerç de la via.

Tot i que les obres de semivianantització de l'entorn dels Quatre Cantons no té encara una data concreta per tirar-les endavant, Romero s'ha mostrat obert a establir un diàleg amb les entitats comercials afectades, tal com ha reclamat recentment l'associació de Comerciants Centre Vila. Romero ha assegurat que l'objectiu d'aquestes millores és fomentar la compra al centre de la ciutat evitant que els cotxes hi passin però sense deixar de pensar en on aparcar els vehicles.

D'altra banda, Romero ha volgut tranquil·litzar veïns i comerciants del barri de Coll Favà després que s'hagi conegut que el Pla de Mobilitat Urbana pretén augmentar la circulació de vehicles per l'avinguda Francesc Macià. Segons el titular de comerç i urbanisme l'augment de trànsit 'no serà exagerat' perquè no serà l'únic punt d'entrada i sortida de la ciutat i es complementarà amb, per exemple, el de la rambla del Celler en direcció Cerdanyola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.