Dos dels 15 finalistes dels Premis Ciutat de Sant Cugat en parlen a Cugat.cat


  • Comparteix:

Gala de lliurament dels premis del 2011

Gala de lliurament dels premis del 2011

L'exdirectora de l'escola Collserola, Mercè Alejo, i el director del setmanari 'Diari de Sant Cugat', Josep Maria Vallès, han expressat la seva il·lusió per haver estat seleccionats com a candidats als Premis Ciutat de Sant Cugat. Ho han fet al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM) que aquesta setmana ha iniciat un cicle d'entrevistes amb tots els finalistes.

15 finalistes opten als Premis Ciutat de Sant Cugat, que ja compten amb vuit edicions. La gala de lliurament de guardons se celebrarà dilluns de la setmana vinent al Teatre-Auditori.

L'exdirectora de l'escola Collserola, Mercè Alejo, opta al premi per la seva trajectòria professional a la ciutat. Alejo es va jubilar l'any passat i durant els seus 28 anys al centre ha creat valors de cohesió en el barri, així com implicació amb la immigració, els pares i les entitats. Alejo ha explicat que la nominació premia tot el treball que ha fet la comunicació educativa.

Mercè Alejo

La meva nominació ha estat una gran satisfacció personal.


El setmanari 'Diari de Sant Cugat' ha estat nominat per la celebració dels 20 anys de la publicació que va néixer el 1992 amb el nom de 'Els 4 Cantons'. El seu director, Josep Maria Vallès, ha explicat que, més enllà de la celebració dels 20 anys, la nominació premia la reconversió del setmanari.

Josep Maria Vallès

La nominació ha estat tan esperada com inesperada.


Els guardons distingeixen persones, entitats, associacions i empreses que hagin tingut un paper destacat en la vida de la ciutat al llarg de l'any anterior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.