FGC i la Fundació Cruyff col·laboraran impulsant activitats per a discapacitats


  • Comparteix:

El president de la Fundació Cruyff a la dreta i el president de FGC, Enric Ticó / Font: FGC

El president de la Fundació Cruyff a la dreta i el president de FGC, Enric Ticó / Font: FGC

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i la Fundació Johan Cruyff Welfare han signat un conveni de col·laboració que permetrà cooperar en projectes per difondre activitats esportives i de lleure per a persones amb discapacitat. Aquest conveni s'inclou a les mesures adoptades per FGC de millora de les condicions i d'accessibilitat de les persones amb alguna minusvalidesa. FGC compta amb un total de set estacions de tren a la nostra ciutat.

El president de la Fundació Privada Johan Cruyff, Johan Cruyff, i el president de Ferrocarrils de la Generalitat, Enric Ticó, han signat l'acord on s'ha decidit impulsar a l'estació de muntanya de La Molina un projecte d'esport adaptat durant tot l'any dissenyat per a persones amb discapacitat. El projecte inclou la realització d'un mínim de quatre programes d'activitats de lleure a l'any.

La Fundació Cruyff és una entitat sense ànim de lucre, que basa las seva activitat principal en l'impuls i el suport de projectes per millorar el benestar de les persones amb discapacitat, mitjançant la promoció d'activitats de lleure, activitats físiques i esportives.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.