Romero: 'Les botigues de roba i calçat han abaixat un 25% els preus'


  • Comparteix:

Les botigues de roba i calçat són les que abaixen més preus

Les botigues de roba i calçat són les que abaixen més preus

El regidor de Comerç, Josep Romero, assegura que les botigues de Sant Cugat de roba i calçat han abaixat fins un 25% els preus des de l'inici de la crisi econòmica. Segons Romero, és una de les maneres per fer front a aquesta situació sense deixar de perdre vendes. Amb tot, el regidor assegura que la nostra ciutat 'està aguantant millor la crisi que la majoria de ciutats de l'entorn'.

El regidor de Comerç ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que els comerços estan fent 'un esforç molt gran' per continuar venent els seus productes. Prova d'això és que les botigues de roba i calçat han hagut d'abaixar preus, fins i tot un 25%, segons assegura Josep Romero.

El titular de Comerç de la ciutat ha explicat que les botigues d'alimentació gurmet o dedicades al pa i altres especialitats, recentment instal·lades a Sant Cugat, estan tenint 'molt bona rebuda' entre els santcugatencs i 'funcionen molt bé'.

Romero ha dit que la clau per continuar mantenint els nivells de venda tot i la crisi econòmica és oferir productes de gran qualitat.





  • Comparteix:

COMENTARIS

Jo crec que com a botiguer no es bó baixar un 25% els productes, i si no perque cada vegada tanquen més botigues al nostre poble?

MIQUEL ÀNGEL PADILLA ARENAS. Enviat el 7/mar/13


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.