Les entrades per als Premis Ciutat de Sant Cugat es poden aconseguir fins dilluns


Temes relacionats

15 finalistes optaran als Premis Ciutat de Sant Cugat (27/feb/13)

Nou candidatures opten als Premis Ciutat de Sant Cugat 2012 ( 9/gen/13)


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori acollirà l'esdeveniment / Font: Localpres

El Teatre-Auditori acollirà l'esdeveniment / Font: Localpres

Últims dies per aconseguir entrades per a la gala de lliurament dels Premis Ciutat de Sant Cugat 2012, que tindrà lloc dilluns vinent a les set de la tarda al Teatre-Auditori. Els santcugatencs que vulguin tenir una entrada podran adreçar-se a l'Oficina de Turisme dissabte al matí entre les deu i les dues de la tarda o a la tarda entre les quatre i les sis. L'oficina també romandrà oberta el matí del diumenge entre les deu i les dues. A més, de manera exepcional obrirà les portes dilluns per als últims santcugatencs que vulguin recollir una entrada per assistir a la gala.

La gala de lliuraments dels Premis Ciutat de Sant Cugat comptarà amb la presència dels 15 finalistes que ha triat la comissió de propostes. Entre els candidats s'inclou el projecte solidari 'Los peces no se mojan', Geganters, Sant Cugat per la Independència (SCxI), +Sarsuela, Pim Pam Pum, l'escriptor Rogeli Pedró, l'exdirectora del Collserola Mercè Alejo, el voluntariat de Protecció Civil, Ferrer Internacional, Sant Cugat Trade Center (SCTC), Érika Villaécija, Club Voleibol Sant Cugat (CVSC), el Centre d'Alt Rendiment (CAR), StQlímpics i el setmanari 'Diari de Sant Cugat'.

Les entrades per assistir a la gala es poden aconseguir fins un dia abans de l'acte. Tot i això, els que no puguin assistir-hi poden seguir la cerimònia a través de Cugat.cat, en vídeo en directe.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.