Els Geganters aixequen un dels Premis Ciutat de Sant Cugat


Temes relacionats

Joan Villadelprat, Premi Extraordinari Ciutat de Sant Cugat (11/mar/13)

El 'Diari', premiat pels seus 20 anys als Premis Ciutat de Sant Cugat (11/mar/13)

La ciutat guardona els StQlímpics amb un Premi Ciutat de Sant Cugat (11/mar/13)

Els Geganters aixequen un dels Premis Ciutat de Sant Cugat (11/mar/13)

Protecció Civil rep un dels Premis Ciutat de Sant Cugat (11/mar/13)

Conesa situa en la força col·lectiva el poder per fer front a la crisi (12/mar/13)


  • Comparteix:

Moment del discurs del premi per a Geganters

Moment del discurs del premi per a Geganters

La ciutat ha destacat els 25 anys de trajectòria dels Geganters amb un dels Premis Ciutat de Sant Cugat. L'entitat, que va complir el quart de segle l'any passat, ha estat guardonada per la seva tasca d'integració i promoció de la cultura popular i tradicional a la ciutat. La colla i els seus gegants; el Joan, la Marieta, el Valentí i la Salut; van protagonitzar el 2012 esdeveniments com la Trobada Gegantera i el pregó de Festa Major.



L'impuls que els Geganters han donat a la cultura popular i tradicional al llarg dels seus 25 anys de vida ha estat reconegut amb un dels Premis Ciutat de Sant Cugat, que s'han atorgat aquest dilluns al Teatre-Auditori. La colla gegantera ha obtingut el guardó per la seva participació en festes populars com l'aplec de Sant Medir i la Festa Major, com també per promoure esdeveniments com la cercavila d'escoles i la Trobada Gegantera.

El president dels Geganters de Sant Cugat, Ramon Bruguera, ha dedicat el premi a totes les persones que han format part de la colla durant aquests 25 anys.

Ramon Bruguera

Volem dedicar el premi a totes les persones que han format part de la colla gegantera durant aquests 25 anys. Agrair el suport dels pares que fa 25 anys van portar-hi els seus fills.


Per celebrar el 25è aniversari de la colla, l'any passat els Geganters van omplir la plaça d'Octavià de cultura i tradició amb la Festa Gegant, on van participar les principals entitats populars com els Caparrots, els Castellers, els Diables i els Bastoners de la ciutat. El premi ha volgut reconèixer aquesta celebració, com també l'exposició fotogràfica i els diversos actes que la colla va organitzar el 2012 per commemorar el quart de segle.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.