Sant Cugat lidera l'aposta de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat


  • Comparteix:

El regidor de Medi Ambient i Polítiques Ambientals, Joan Puigdomènech durant l'assamblea / Font: Premsa Ajuntament

El regidor de Medi Ambient i Polítiques Ambientals, Joan Puigdomènech durant l'assamblea / Font: Premsa Ajuntament

Sant Cugat és una de les ciutats líders en l'aposta de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat per la promoció de l'educació ambiental. Les nombroses iniciatives que s'han proposat des del municipi en aquesta matèria i l'impuls del grup de treball d'Educació per la Sostenibilitat de la Xarxa han fet possible que la declaració de l'assemblea general d'aquesta organització se centri en la promoció de l'educació ambiental.

La 13a assemblea general de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, que va tenir lloc a Lleida el passat dijous, ha tancat la trobada amb una declaració a favor de la promoció de l'educació ambiental. Aquest document, que acorda 13 mesures concretes, ha estat promogut, en bona mesura, per la participació activa de l'Ajuntament en el grup de treball d'Educació per la Sostenibilitat.

Entre les diferents mesures que estableix la declaració, hi ha potenciar l'educació ambiental formal i no formal, incorporar les tecnologies de la informació i la comunicació, establir lligams amb les xarxes educatives i, en definitiva, potenciar totes les polítiques d'educació per la sostenibilitat en el món local com a garantia d'èxit de la gestió municipal i de l'eficiència en l'ús dels recursos naturals i econòmics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.