Conesa ja és presidenta honorífica de l'Associació Astronòmica de la ciutat


  • Comparteix:

Moment del nomenament

Moment del nomenament

La vessant personal i professional de l'alcaldessa li ha suposat a Mercè Conesa rebre aquest dimecres la distinció de presidenta honorífica de l'Associació Astronòmica Sant Cugat-Valldoreix. El president de l'entitat, Carlos Gonzalvo, ha afirmat que amb aquesta distinció es vol donar un equilibri a l'associació entre científics i humanistes. De la seva banda, l'alcaldessa s'ha mostrat agraïda pel càrrec i ha manifestat que des del consistori seguirà donant suport al col·lectiu perquè segueixi la difusió del món astronòmic a la ciutadania.

Enguany, l'associació celebrarà el quart aniversari amb l'objectiu d'assolir 150 socis, i amb l'organització de diverses trobades i activitats per donar a conèixer l'astronomia a la ciutadania.


  • Comparteix:

COMENTARIS

Soc soci de la associació i penso que el nombrament ,es molt apropiat, dons la Sra. Conesa, es una alcaldessa molt propera a tot-hom i molt preocupada per els benestar i les necesitats dels seus conciutadants.

Pere Ramells. Enviat el 14/mar/13


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.