Carnisseries Tubau s'apropa als mirasolencs amb el seu nou local


  • Comparteix:

Aspecte del nou local de Carnisseries Tubau a Mira-sol

Aspecte del nou local de Carnisseries Tubau a Mira-sol

Carnisseries Tubau ha fet un pas més apostant pel comerç de proximitat amb l'obertura d'un nou local al Mira-sol Centre aquest dijous. La companyia santcugatenca ja comptava amb un local a Mira-sol, que ara ha traslladat al Mercat municipal del districte. Per a la carnisseria, aquest nou local suposa un nou repte pel context econòmic.

Carnisseries Tubau ha inaugurat el seu tercer local a la ciutat; en aquest cas han apostat pel Mercat municipal al Mira-sol Centre. L'elecció d'aquest espai és fruit d'un projecte del mateix Jaume Tubau. Per tant, la companyia ha traslladat la seva botiga a la zona a aquest nou espai a tocar de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya de Mira-sol.

L'administradora de Carnisseries Tubau, Laura Pires, ha afirmat que aquest nou local suposa un repte pels temps que corren, econòmicament difícils, però que alguna cosa ha de canviar.

Laura Pires

És un repte perquè en el moment en el que estem és apostar per alguna cosa que creiem que ha de sortir bé. S'ha de canviar el sistema atrevint-nos.


De la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat que amb iniciatives com aquesta, la centralitat de Mira-sol es consolida com a eix comercial i genera il·lusió, que també és important en moments de recessió econòmica.

Mercè Conesa

És un signe que aquesta centralitat es consolida, generem activitat econòmica, moviment comercial, llocs de treball i il·lusió. Aquest factor és molt important en moments de recessió.


Amb aquesta incorporació al Mira-sol centre, l'espai comercial ja compta amb gairebé un 50% d'ocupació, i properament inclourà una farmàcia. A més, el gimnàs té previst ampliar les seves instal·lacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.