Les inscripcions per als nous cursos de català s'inicien avui


  • Comparteix:

Logotip de l'entitat / Font: CNL

Logotip de l'entitat / Font: CNL

Les inscripcions per als nous cursos de català per a adults per al trimestre d'abril a juny que organitza el Consorci per a la Normalització Lingüística (CNL) del Vallès Occidental s'obren aquest dijous. Els horaris per fer els tràmits seran de deu del matí a una del migdia i, a la tarda, de dos quarts de cinc a dos quarts de vuit.

Per fer la inscripció és imprescindible la presentació de l'acreditació de nivell i, si és el cas, la documentació que justifiqui el dret a reducció de matrícula.

Les persones que no disposin de cap acreditació de nivell de català hauran de fer prèviament una prova per determinar a quin nivell s'han de matricular.

Per demanar dia i hora per fer les proves de nivell, que es faran abans del període de matrícula, cal contactar amb el servei o oficina de qualsevol població del Consorci per a la Normalització Lingüística, entre elles la de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.