Sant Cugat Actiu: jornades temàtiques i allotjament hoteler a 10 euros la nit


Temes relacionats

Sant Cugat Actiu 2013 tindrà com a lema 'Sant Cugat, punt de trobada' ( 8/mar/13)

Romero: 'El cost econòmic no impedirà participar al Sant Cugat Actiu' ( 5/mar/13)

La 12a Mostra Sant Cugat Actiu se celebrarà del 31 de maig al 2 de juny ( 5/feb/13)


  • Comparteix:

Edició anterior del Sant Cugat Actiu

Edició anterior del Sant Cugat Actiu

Sant Cugat Actiu oferirà jornades temàtiques durant la celebració de la mostra, que tindrà lloc entre el 31 de maig i el 2 de juny. Divendres anirà dedicat a l'emprenedoria i l'empresa; dissabte es potenciarà el comerç i la 'Nit de l'Art', i el darrer dia se centrarà en el turisme i l'oci. A més, gràcies a un conveni amb el sector hoteler, es tirarà endavant 'SantCugat 10', que permetrà l'opció d'allotjar-se a Sant Cugat per un preu de 10 euros per persona i nit durant els dies de la fira.

Sant Cugat Actiu mobilitzarà la localitat durant tres dies amb propostes per a tots els públics. La idea és promoure econòmicament la ciutat com a referent de negoci, de turisme, coneixement, cultura i oci.

Divendres 31 de maig: Emprenedoria

El primer dia de la mostra anirà dedicat al món emprenedor. L'Hotel Sant Cugat oferirà diverses conferències i sessions de 'networking' a la fresca. A tocar, a la rambla del Celler, s'hi establirà un espai de coneixement, un d'emprenedoria i una mostra d'automoció. La plaça d'Octavià acollirà les parades d'empreses i serveis durant els tres dies de Sant Cugat Actiu.

D'altra banda, hi haurà espais dedicats als productes de la terra. Així, la plaça de Barcelona acollirà una mostra gastronòmica i de vins. La plaça dels Quatre Cantons tindrà un espai de comerç just i la plaça del Rei, un racó de productes de la terra.

Dissabte 1 de juny: Comerç i art

A la segona jornada de Sant Cugat Actiu fa una aposta pel món de l'art ja que a la zona del centre de la ciutat tindrà lloc la 'Nit de l'Art'. El Museu-Monestir organitzarà una activitat teatralitzada per explicar el dia a dia dels monjos de l'Edat Mitjana. La resta d'espais es repartiran entre la plaça dels Quatre Cantons amb el comerç just; la rambla del Celler amb la mostra d'automoció i un espai d'emprenedoria i coneixement; la mostra de productes de la terra a la plaça del Rei, i les parades gastronòmiques i de vins a la plaça de Barcelona.

Diumenge 2 de juny: Turisme i oci

Les activitats que tancaran aquesta edició de Sant Cugat Actiu van dedicades al món del turisme i l'oci i a donar a conèixer la ciutat a la comarca i a la resta del país. El parc de Ramon Barnils serà el punt de trobada del Rally 1920 amb una mostra de cotxes antics, i a l'avinguda de Rius i Taulet tindrà lloc una Fira de Brocanters.

D'altra banda, els espais de la Casa Aymat i el claustre del Monestir acolliran activitats i visites guiades, i el centre de la vila organitza una visita a la vessant medieval de la ciutat. La plaça de Barcelona, la plaça dels Quatre Cantons, la rambla del Celler, la plaça d'Octavià i la plaça del Rei continuaran amb les mostres de productes.

'Sant Cugat 10'

Per facilitar l'allotjament a les persones que s'apropin a la fira durant aquests dies, el sector hoteler ha proposat un paquet que ofereix la possibilitat de dormir en un dels hotels del municipi per 10 euros per persona i nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.