L'ETSAV creu que els acomiadaments de la UPC afectaran el nivell educatiu


Temes relacionats

La UPC acomiadarà més de 220 treballadors aquest any (15/mar/13)

L'Ajuntament instarà la UPC a mantenir el model actual de l'ETSAV a la ciutat (18/feb/13)

La UPC no acomiadarà cap treballador de l'ETSAV però sí que els reubicarà (11/feb/13)


  • Comparteix:

L'edifici de l'ETSAV, a Sant Cugat / Font: ETSAV

L'edifici de l'ETSAV, a Sant Cugat / Font: ETSAV

El director de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV), Víctor Seguí, adverteix que una possible pèrdua de personal al centre passarà factura a les àrees ja que actualment l'escola compta amb els treballadors justos. A l'espera que es concreti com afectarà a l'ETSAV l'acomiadament de 222 treballadors que farà la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), a la qual pertany el centre, Seguí ha apuntat que una solució seria que mestres de la UPC que actualment no imparteixen classe tornin a les aules.

El director de l'ETSAV, Víctor Seguí, ha manifestat en una entrevista a Cugat.cat la seva preocupació per les retallades que aplicarà la UPC. Així, Seguí ha afirmat que, tot i no saber l'afectació exacta al centre santcugatenc, no sobra personal i quedarien àrees descobertes, ja que la plantilla amb la qual compta la universitat és molt justa: 33 professors per a 1.000 alumnes.

Víctor Seguí

Tenim una plantilla molt reduïda, molt ajustada. Pràcticament tenim una persona per tasca. Si ens desapareix alguna persona, aquella feina no té suplència.


Per sortir d'aquesta situació s'ha proposat que docents amb una avaluació baixa, és a dir, que suspenen les enquestes de valoració dels alumnes, imparteixin classe. Seguí també ha expressat que és difícil mantenir la qualitat del centre universitari quan només es parlen de retallades.

Víctor Seguí

Ens ho estem posant molt difícil. Ja no parlo d'excel·lència sinó de qualitat. És difícil mantenir la qualitat quan totes les mesures que es prenen són per retallar.


La Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) ha aprovat l'acomiadament de 90 interins del Personal d'Administració i Serveis (PAS) i 132 associats del personal docent i investigador (PDI). En aquest darrer cas, el director de l'ETSAV ha subratllat que equival a una persona a temps complet però que afectarà a més de 250 treballadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.