Programa especial a Cugat.cat dedicat al Voluntariat per la llengua


Temes relacionats

El Voluntariat per la llengua arriba al seu 10è aniversari a la ciutat (21/mar/13)

Les inscripcions per als nous cursos de català s'inicien avui (21/mar/13)

Francesc Carol: 'La immersió lingüística funciona molt bé a la ciutat' (20/mar/13)

Arrenca 'De tu a tu', la secció de llengua del 'Sant Cugat a fons' (20/set/12)


  • Comparteix:

El magazín Sant Cugat a fons també compta amb la secció local 'De tu a tu' per aprofundir sobre la llengua

El magazín Sant Cugat a fons també compta amb la secció local 'De tu a tu' per aprofundir sobre la llengua

El magazín 'Sant Cugat a fons' (91.5 FM) organitza un programa especial per commemorar el 10è aniversari del programa Voluntariat per la llengua, que a la nostra ciutat ofereix el Servei Local de Català (SLC). Durant les tres hores de ràdio, entre les deu del matí i la una del migdia, hi passaran diverses personalitats que analitzaran l'estat de la llengua avui dia. A més, la delegació local del Voluntariat per la llengua ha organitzat un acte de celebració aquest dijous al vespre, a la Casa de Cultura per reconèixer la feina de tots els voluntaris i alumnes de la nostra ciutat.

Enguany se celebren 10 anys del programa Voluntariat per la llengua que té l'objectiu de facilitar a totes les persones que tenen coneixements bàsics de català l'opció de practicar-lo en un context real. És per això que el magazín 'Sant Cugat a fons' dedica un programa especial per parlar de la situació del català a la societat.

El copresentador del magazín de la ràdio de Sant Cugat (91.5 FM) Sergi Alemany ha detallat l'objectiu del programa d'aquest dijous que comptarà amb diversos convidats que analitzaran l'ús del català des de diverses vessants.

Sergi Alemany

Aprofitant el 10è aniversari, farem una radiografia de l'ús que es fa del català en el dia a dia, si fem un ús correcte i en quins àmbits el català va una mica més fluix.


A més, aquest dijous, emmarcat dins aquesta celebració, la Casa de Cultura acollirà un acte de reconeixement als participants del programa Voluntariat per la llengua del nostre municipi i que organitza el Servei Local de Català a un quart de vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.